Email: info@trisilia.gr
  • 0
Email: info@trisilia.gr

Η ιστορία μας…

«Ότι δε σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό»
(Νίτσε)

Όλα ξεκίνησαν το 2013, όταν χρειάστηκε να αντιμετωπίσω ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, ένα πρόβλημα υγείας που με έκανε πιο δυνατή και έγινε η αιτία για να «αποδράσω» από τον ασφυκτικό κλοιό της καθημερινότητας και τον αγχωτικό τρόπο ζωής. Κάπου ανάμεσα στη διαδρομή της ίασης γεννήθηκε η ιδέα …

Αποφασίσαμε να στραφούμε προς τη φύση και να υιοθετήσουμε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής .

Η ενασχόλησή μας με τη μελισσοκομία ξεκίνησε αρχικά ερασιτεχνικά με 4 κυψέλες μελισσών, για να καλύψουμε τις ανάγκες της οικογένειας. Η γνωριμία μας με τον θαυμαστό κόσμο των μελισσών και την οργανωμένη κοινωνία τους, μας κέρδισε από την πρώτη κιόλας στιγμή. Συνειδητοποιήσαμε ότι είναι ο κόσμος της συνεργασίας, της εργατικότητας, της δημιουργίας και της ομαδικότητας και θελήσαμε να γίνουμε αναπόσπαστο κομμάτι του. Το μελισσοκομείο μας αποτελείται από ντόπιες μέλισσες Χαλκιδικής και μετακινείται από την Άνοιξη έως και το Φθινόπωρο, κατά την περίοδο της ανθοφορίας, στις περιοχές της Μακεδονίας, Χαλκιδικής, Εύβοιας και Θεσσαλίας.

Παράλληλα αποφασίσαμε να ασχοληθούμε με την καλλιέργεια της αμυγδαλιάς, της ελιάς και των αρωματικών φυτών, αξιοποιώντας κάποια οικογενειακά κτήματα που βρίσκονται στη Νέα Καλίνδοια του νομού Θεσσαλονίκης. Η επαφή μας με τη φύση, μας έκανε να αισθανθούμε ακόμη πιο πολύ την ομορφιά της. Τα κάλλη της και η ζωοποιός δύναμή της, αποτέλεσαν για εμάς μία πρωτόγνωρη δύναμη δημιουργικής διάθεσης.

Το 2018 πήραμε την απόφαση, ως οικογενειακή πλέον επιχείρηση, να ασχοληθούμε επαγγελματικά με την παραγωγή μελιού, γύρης, πρόπολης, βασιλικού πολτού και να μοιραστούμε μαζί σας τα χειροποίητα προϊόντα περιποίησης προσώπου και σώματος, που παρασκευάζουμε από φυσικό μελισσοκέρι, μέλι και πρόπολη, «ξεθάβοντας» παλιές παραδοσιακές συνταγές ομορφιάς..

Με το μεράκι και την αγάπη του παραγωγού και πάντα με τον απόλυτο σεβασμό προς τη φύση και το ζωικό βασίλειο των μελισσών, σας προσφέρουμε ποιοτικά, παραδοσιακά, αγνά, ακατέργαστα προϊόντα για όλη την οικογένεια.

Γκαλερί Εικόνων