Email: info@trisilia.gr
  • 0
Email: info@trisilia.gr

Μεταφορικά

Κόστος και Προϋποθέσεις

Γενικά:

Η αποστολή της παραγγελίας σας πραγματοποιείται μεταξύ 1-3 εργάσιμων ημερών από την ημέρα καταχώρησης της παραγγελίας, για προϊόντα τα οποία είναι άμεσα διαθέσιμα.
Σε περίπτωση μη διαθέσιμου άμεσα προϊόντος, θα ενημερωθείτε έγκαιρα για πιθανή καθυστέρηση της παραγγελίας. Εάν δεν είναι εφικτό να αποσταλεί το προϊόν, η παραγγελία σας θα ακυρωθεί και θα γίνει άμεση επιστροφή χρημάτων με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο πληρώσατε.
Εάν τα στοιχεία χρέωσης και τα στοιχεία αποστολής της παραγγελίας σας είναι διαφορετικά, παρακαλούμε να προσθέσετε ως σημείωση στην παραγγελία σας τον τηλεφωνικό αριθμό του παραλήπτη.
Μπορείτε να υπολογίσετε τον χρόνο και τα μεταφορικά έξοδα της παραγγελίας σας με βάση τον παρακάτω πίνακα:

* Σε οθόνη κινητού σύρετε αριστερά για να δείτε ολόκληρο τον πίνακα.

  • Το κόστος των μεταφορικών είναι 3 ευρώ έως 2 Kg βάρος +1 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό.
  • Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 40 ευρώ και έως 2 κιλά βάρος.
  • Πληρωμή προϊόντος με αντικαταβολή +2 ευρώ.

Ελλάδα:

Όλες οι αποστολές εντός Ελλάδος παραδίδονται από τη Γενική Ταχυδρομική. Μπορείτε να παρακολουθήσετε την παραγγελία σας πατώντας εδώ και συμπληρώνοντας τον αριθμό αποστολής που έχετε λάβει με email αφού έχει αποσταλεί η παραγγελία (στην περίπτωση δυσπρόσιτων περιοχών πιθανόν να υπάρξει περαιτέρω καθυστέρηση).

Εξωτερικό:

Όλες οι αποστολές σε χώρες του εξωτερικού εκτελούνται από την DHL Courier. Μπορείτε να παρακολουθήσετε την παραγγελία σας πατώντας εδώ και συμπληρώνοντας τον αριθμό αποστολής που έχετε λάβει με email αφού έχει αποσταλεί η παραγγελία (στην περίπτωση δυσπρόσιτων περιοχών πιθανόν να υπάρξει περαιτέρω καθυστέρηση). Δεν ευθυνόμαστε για πιθανές καθυστερήσεις ή χρεώσεις που μπορεί να προκύψουν από το τελωνείο άλλης χώρας.
Δεν υποστηρίζεται η αποστολή σε χώρες οι οποίες δεν υπάρχουν στη λίστα από την οποία επιλέγετε τη χώρα σας κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής παραγγελίας. Εάν έχετε απορία σχετικά με τη δυνατότητα αποστολής στη χώρα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας.