Email: info@trisilia.gr
  • 0
Email: info@trisilia.gr

Φυσικό Πίλινγκ Προσώπου με Μέλι

Φυσικό Πίλινγκ Προσώπου με Μέλι - Trisilia

Ήμουν αρκετά μικρή, όταν έβλεπα τη γιαγιά μου να ανακατεύει με ευλάβεια σε ένα μπολ μέλι, ζάχαρη, χυμό λεμονιού και ελαιόλαδο, και ως παιδί περίμενα καρτερικά το γλυκό που θα μας ετοίμαζε. Προς μεγάλη μου έκπληξη το μείγμα δεν προοριζόταν για κάποιο γλυκό, αλλά για το πρόσωπό της. Έφτιαχνε μόνη της ένα πήλινγκ προσώπου με αγνά, παραδοσιακά προϊόντα που πάντα υπήρχαν στο σπιτικό της και είμαι σίγουρη ότι υπάρχουν σε αφθονία και στο δικό σας.

Αποφάσισα λοιπόν να μοιραστώ μαζί σας τη «συνταγή» της γιαγιά μου για ήπια απολέπιση προσώπου και θα χαρώ πολύ να μου πείτε τις εντυπώσεις σας…

Φυσικό πίλινγκ προσώπου με μέλι

Υλικά

  • 1 κ.σ. μέλι
  • 1κ.σ. ελαιόλαδο
  • 2κ.σ.λευκή κρυσταλλική ζάχαρη
  • χυμό από μισό λεμόνι

Παρασκευή

Τοποθετούμε τα υλικά μας σε ένα μπωλ και αναδεύουμε ελαφρώς με μία σπάτουλα.

Τρόπος εφαρμογής

Πριν την εφαρμογή φροντίζουμε να έχουμε πλύνει πολύ καλά το πρόσωπό μας με ζεστό νερό και σαπούνι .
Παίρνουμε μικρή ποσότητα από το μείγμα που ετοιμάσαμε και το απλώνουμε με κυκλικές κινήσεις μασάζ στο πρόσωπο και το λαιμό. Αφήστε το πήλινγκ προσώπου να δράσει για 5 με 10 λεπτά. Ξεβγάλτε το πρόσωπό σας με νερό ή απομακρύνεται το μείγμα με ένα βρεγμένο σφουγγαράκι.
Φυσικά και μπορείτε να το γευτείτε!!!

*Σε περίπτωση που έχετε πρόβλημα ακμής ή σπυράκια αποφύγετε το έντονο τρίψιμο.

Επιτυγχάνεται κατ΄ αυτόν τον τρόπο μία φυσική απολέπιση προσώπου , απολαμβάνοντας παράλληλα τις ευεργετικές ιδιότητες του μελιού, του ελαιολάδου και του λεμονιού που απλόχερα μας προσφέρει η φύση, ενώ οι κόκκοι της ζάχαρης απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα και βελτιώνουν την κυκλοφορία της επιδερμίδας.

Αισθανθείτε την απαλότητα, τη φρεσκάδα και τη λάμψη στο πρόσωπό σας και αφήστε του γύρω σας να αναρωτιούνται…

*Προτείνεται εβδομαδιαία εφαρμογή, μόνο κατά τις νυκτερινές ώρες και να αποφεύγεται η απ΄ευθείας έκθεση στον ήλιο.

…bee in touch Aspa

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *